انجمن انگلیسی لدبروکس با انجام نظرسنجی بین المللی به گمانه زنی درباره برنده نوبل ادبی امسال پرداخته است.
در میان تمامی بختهای مسلم کسب جایزه نوبل ادبی امسال احتمال رسیدن این جایزه به "کلودیو ماگریس" نویسنده ایتالیایی و آدونیس شاعر سوری کمتر از دیگران است.
به نوشته لدبروکس کلودیو ماگریس نویسنده 59 ساله متولد تریسته ایتالیا با نگارش رمانهایی چون "دانوب" و "دریایی دگرگونه" به شهرت رسیده و "علی احمد سعید اسبر" شاعر عرب که با نام مستعار آدونیس شعرهای انگلیسی خود را منتشر می کند در سالهای گذشته مخاطبان فراوانی در جامعه ادبیات اروپا و آمریکا یافته است.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، اما در دیگر سوی این فهرست، نام افرادی چون واسیلیس آلکساکیس شاعر و نویسنده یونانی که رمانهای خود را به زبانهای فرانسه و یونانی می نویسد، پاتریک مودیانو نویسنده فرانسوی برنده گونکور سال 1978 و آدام زاگایفسکی شاعر و نویسنده لهستانی قرار دارند. در میانه این فهرست نام ماریو بارگاس یوسا نویسنده مشهور پرویی و هرتا مولر نویسنده رومانیایی الاصل المانی نیز دیده میشود.