کتاب نیوز  شناسنامه

فابیو کاناوارو: از کوچه‌های ناپل تا جام جهانی

فابیو کاناوارو، بازیکن نامدار فوتبال ایتالیا در کتابی که به‌تازگی منتشر کرده، روایت‌گر داستان پسری نوجوان است که بازی فوتبال را از کوچه‌های ناپل آغاز کرد و در نهایت به فتح جام جهانی در برلین نایل آمد.

به گزارش ایبنا، کتاب «داستان من» سرگذشت‌نامه‌ای در ستایش از بازیکنی است که به او لقب «دیوار برلین» داده بودند. انسانیت، اراده، جوانمردی و خانواده دوستی از ویژگی‌هایی به شمار می‌آیند که فابیو کاناوارو را به فردی مورد احترام و قهرمانی بزرگ تبدیل کرده است.

 «آفرین، همینطور ادامه بده، عالیه». وقتی این کلمات تهییج کننده از زبان «دیه‌گو آرماندو مارادونا» (ستاره سابق فوتبال آرژانتین و سرمربی فعلی تیم ملی این کشور) در زمان اوج خود هنگامی که هنوز پیراهن شماره 10 تیم ناپولی ایتالیا را بر تن داشت، بیرون می‌آمد، قلب و ذهن پسر هجده ساله به دوردست‌ها پرواز می‌کرد اما فابیو کاناوارو که در حال نشان دادن تمریناتش به «ال دیه‌‌گو» بود، حتی تصورش را هم نمی‌کرد که روزی بتواند به جام جهانی و توپ طلا دست یابد.

وی یکی از محبوب‌ترین بازیکنان ایتالیاست. چشم‌های تیز و بشاش، موفقیت‌های ملی و بین‌المللی در حرفه‌ فوتبال، تکنیک بالا در بازی همراه با اخلاق‌مداری در درون و بیرون عالم فوتبال، از وی یک قهرمان ساخته است.

کاناوارو در این کتاب برای نخستین بار رویای به حقیقت‌ پیوسته پسری را روایت می‌کند که در روزهای کودکی از پنجره خانه‌اش در ناپل به نظاره استادیوم فوتبال می‌نشست.

کاناوارو که بازی‌های ستایش‌آمیز خود را در تیم‌هایی نظیر پارما، اینتر، یوونتوس و رئال ماردید به نمایش گذاشته، در کتاب خود روایت‌گر داستان عشق و امید است، روایت‌گر فوتبال و وقایعی در یکی از شب‌های برلین بر وی گذشت؛ هنگامی که به عنوان کاپیتان تیم ملی ایتالیا جام قهرمانی فوتبال را بر روی دستانش گرفت.

کتاب «داستان من» نوشته فابیو کاناوارو در 166 صفحه و بهای شانزده یورو از سوی انتشارات «موندادوری» ایتالیا منتشر شده است.

۱۳۸۸/۰۳/۲۱
 مطالب مرتبط 
ثبت دست‌نوشته‌های‌ 800ساله‌ی آلمانی
نشر صریر با 150 اثر جدید در نمایشگاه
خاطرات روحانی و آسیب‌شناسی جبهه مشارکت
واژه‌های مازندرانی و سانسکریت کلاسیک
روز قشنگ شهید علم الهدی طلوع کرد
امام خوبان در شعر شاعران
تاریخ‌نگاری یک روس از "ساسانیان"
مارگارت تاچر اختلال حواس گرفته‌است
آیا "آیات شیطان" تکرار می‌شود؟
باید از زیر صفر شروع کرد
رونمایی‌از"اصفهان"خلاصةالاشعارو زیادة‌الافکار
تدوین کتابشناسی جامع خرمشهر
دوست هیتلر و وقایع‌نگار جنگ جهانی درگذشت
نشست عمومی "پیوند اسطوره، تاریخ و رمان"
خودسوزی فرهنگی یک کانادایی
زیبایی ایرانی
برگزیدگان هشتمین همایش کتاب سال حوزه
انتشار مجموعه 25 جلدی "پیامبران و قصه‌هایشان"

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
پایگاه خبری حوزه‌ی هنری
سفارش بدهید: 33355577
"امید و دلواپسی"
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
تحریم تجاری اسرائیل
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام