کتاب نیوز  شناسنامه

آثار برتر "جایزه ادبی ایران" منتشر شدند

مجموعه سه جلدی «این روشنای نزدیک» با آثاری از شاعران و نویسندگان جوان و نوقلم که آثارشان را برای شرکت در جایزه ادبی ایران ارسال کرده بودند منتشر شد. در این کتاب ده‌ها نمونه اثر به همراه معرفی مختصر پدیدآورنده آن‌ها منتشر شده است.

مجموعه سه جلدی «این روشنای نزدیک» در مجموع در 691 صفحه، توسط انتشارات سخن گستر روانه کتاب‌فروشی‌های ایران شده است.

هر صفحه از هریک از مجلد‌های این کتاب به ذکر شرح‌حال مختصری از یک نویسنده یا شاعر جوان یا نوقلم اختصاص یافته و در صفحه مقابل، نمونه‌ای از آثار او، به صورت شعر یا داستان کوتاه منتشر شده است.

آثار این مجموعه برای شرکت در جایزه ادبی ایران به دبیرخانه این جایزه ارسال شده بودند که مسولان این جایزه ادبی، گزیده‌ای از آن‌ها را برای انتشار در مجموعه «این روشنای نزدیک» برگزیده‌اند.

محسن سراجی، دبیر این جشنواره ادبی و گردآورنده آثار این کتاب، در یادداشت مختصری که برای آن تحریر کرده نوشته است: «این روشنای نزدیک یک میهمانی است و شما که الان دارید این خطوط را می‌خوانید مهیمان هستید. میهمان داستان‌نویسان و شاعران جوان ایرانی. ببخشید. بضاعتمان همین است. اگر تاریکیم؛ ایمان داریم به این روشنای نزدیک».

وی گفت هدف انتشار این کتاب‌ را حمایت از نویسندگان جوان دانست و گفت: این نویسندگان و شاعران آینده ادبیات فارسی هستند. باید به آن‌ها فرصت داد تا استعداد‌های خود را کشف کنند. جایزه ادبی ایران انتظار دارد انتشار آثار این شاعران و نویسندگان در قالب کتاب، باعث شود این افراد نویسندگی را جدی گرفته و انگیزه بیش‌تری برای ادامه این راه، در خود بیابند.

این نویسنده که پیش‌تر مجموعه مشابهی با نام «برای روز مبادا» منتشر کرده است ادامه داد: در انتشار کتاب قبلی از آثار شاعران و نویسندگان جوان به هدف خود رسیدیم. کتاب «برای روز مبادا» هم‌اکنون چند بار تجدید چاپ شده است و برخی از افرادی که آثارشان در آن مجموعه منتشر شد، هم‌اکنون برای ارتقای توانایی‌ها و استفاده از استعدادهای خود بیش‌تر می‌کوشند. برخی از این شاعران و نویسندگان جوان هم‌اکنون در دوره‌های حرفه‌ای برای یادگیری نویسندگی ثبت‌نام کرده‌اند و از استادان حرفه‌ای کمک می‌گیرند.

وی همچنین انتشار مجموعه «این روشنای نزدیک» را شاهدی بر موفقیت «جایزه ادبی ایران» در اهداف خود دانست و ادامه داد: اعتقاد دارم انتشار این حجم اثر ادبی به عنوان خروجی یک جایزه ادبی نوپا، می‌تواند شاهدی باشد بر ادعای دست‌یابی برگزارکنندگان این جایزه ادبی به اهداف خود.

«جایزه ادبی ایران» به همت چندتن از جوانان فعال در مشهد راه‌اندازی شده است. به گزارش ایبنا، همچنین مسوولان جایزه ادبی ایران 6 جلد کتاب دیگر از آثار منتخب این جایزه ادبی را منتشر کرده‌اند.

این 6 جلد کتاب عبارتند از: «نیمی از یک خیابان بلند»، «کسی انگار دارد در باد می‌نوازد»، «راز کوچه‌های آجری»، «پیاده تا افق»، «اینجا خبری نیست» و «آوازهایی که باد برد».

۱۳۸۸/۰۴/۰۸
 مطالب مرتبط 
نامزدهای جایزه ویژه‌ی نویسندگان زن 2010
احمدرضا احمدی در میان 5نویسنده‌ برتر جهان
"کالبدشناسی یک واقعه" رمان سال اسپانیا
"منظره آسمان" از بالای استراسبورگ
15هزار فرانک سوییس برای "تصویر کابینه"
برندگان نهمین دوره­ی جایزه­ی "گلشیری"
جایزه‌ملی منتقدان آمریکا به"تالار گرگ‌ها"رفت
فراخوان چهارمین جایزه‌ی قیصر امین‌پور
نامزدهای رمان اول آمازون معرفی شدند
بوکر عربی "به بلندی کاخ‌ها"ی سعودی
جایزه شعر معاصر ژاپن به شاعر چینی رسید
بهترین‌های 2009 آکادمی جامو و کشمیر
"مونالیزاى منتشر" مهرگان 88 را گرفت
20هزار دلار به بهترین داستان کوتاه آمریکا
جایزه‌ی آلمانی برای نویسندگان غیرآلمانی
کودکان تهرانی و خنده‌دارترین کتاب‌ سال
40 هزار دلار هلمریش به یان مک اوان رسید
جایزه‌ی رمان اول گنکور به " HHhH " رسید
"دره پنهان" صاحب "واو" 87 شد
ادیا افیمون: شاعر برتر قاره‌ی سیاه
تقدیر از نویسنده ایسلندی با 75000 یورو
جایزه‌ی "آدلاید" به خالق بیش از 20 رمان
فهرست نهایی جایزه ادبی مهرگان 88
ششمین جایزه‌ی"واو" سه‌شنبه 11اسفند
حسادت و کتاب سال / امیرحسین فردی
برترین‌رمان اسپانیا:همه عشق و بیشتر مرگ
برندگان اهل ادب جایزه‌ی تایمز 2009
نامزدهای جایزه‌ قلم فاکنر معرفی شدند
برگزیدگان پنجمین ‌جشنواره‌ی‌ ‌قند پارسی
بهترین کتاب ادبی فرانسوی‌زبان اروپا
مسابقه‌ی مینی‌مال نویسی و داستان کوتاه
نامزدهای داستان بزرگسال جایزه غنی‌پور
جایزه‌ی"افق‌های تازه" به "دو دوست" شباویز
رقابت پاموک و لوکلزیو در جایزه برترین ترجمه
5هزار پوند به یک داستان شیرین و جذاب برای کودکان
نامزدهای بهترین رمان رمانتیک انگلیس
25هزار دلار برای "پسری در ماه"
15هزار پوند برای 64 صفحه شعر
"خوشبختی در زمان‌های دور خوشبختی"برد!
نامزدهای داستان نوجوانان "غنی‌پور88"
نامزدهای جایزه "لاروشفوکو" 2010
برگزیدگان داستانکهای علمی‌تخیلی و فانتزی
جایزه "فست پنسل" برای انتشار الکترونیکی
چرا ناباکوف هری پاتر را دوست داشت؟!
نامزدهای "رمان اول" گنکور 2010
معرفی 4 اثر به‌عنوان نامزد نهایی "واو" 87
نامزدهای نهایی جایزه ادبی "مینه سوتا"
جایزه کتاب سال "شعر" برگزیده دارد!
50میلیون تومان جایزه برای داستان تاریخی
کریستوفر راید جایزه کاستا را دریافت کرد

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
پایگاه خبری حوزه‌ی هنری
سفارش بدهید: 33355577
"امید و دلواپسی"
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
تحریم تجاری اسرائیل
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام