برندگان بیستوچهارمین دوره از جایزه کتاب اوتاوا در بخشهای ادبی و غیر ادبی از سوی هیات داوران این جایزه اعلام و معرفی شد.
به گزارش فارس به نقل از emc نیوز، امسال در بیستوچهارمین دوره از جایزه کتاب اوتا داوری در دو مرحله آثار ارائه شده به زبان انگلیسی و فرانسه صورت گرفته است و برترین آثار ارائه شده در بخشهای ادبی و غیرادبی از سوی هیات داوران انتخاب و معرفی شدند.
امسال در بخش آثار کتابهای انگلیسی زبان دو کتاب که هر دو در سال 2008 منتشر شدند موفق به دریافت جایزه کتاب اوتاوا شدند.
در بخش ادبی این جایزه «اندرو استینمتز» با ارائه «نمایش سهپنی ایو» موفق شد جایزه 7500 دلاری کتاب اوتاوا را از آن خود کند.
«کری پیتر» نویسنده «روزهای تاریک؛ داستان زندگی چهار قربانی کانادایی» نیز در بخش غیرداستانی آثار انگلیسی زبان موفق به دریافت جایزه نقدی این دوره شد.
این دو کتاب به تریبت توسط انتشارات «گاسپرو پرس» و «پنگوئن کانادا» منتشر شدند.
در بخش کتابهای فرانسوی زبان نیز در گروه آثار ادبی «مارگریت میشل کوک» با رمان Chronos à sa table de travail و در بخش غیر ادبی نیز «موریس هنری» با کتاب «Esprit de sel» موفق به دریافت جایزه 7500 دلاری اوتاوا شدند.
این جایزه روز 20 اکتبر سال جاری طی مراسم رسمی به برندگان این جایزه اهدا میشود.