برگزارکنندگان بیستوپنجمین مراسم سالانه جوایز فیلم مستقل اسپریت لسآنجلس، نامزدهای جوایز سال 2010 را اعلام کردند. در بین این آثار فیلم «آخرین ایستگاه» که نگاهی به زندگی «لئو تولستوی» دارد، در بسیاری از رشتهها ، کاندیدای دریافت جایزه است.
به گزارش ایبنا، در بین 5 فیلم رقیب برای دریافت عنوان بهترین فیلم سال 2010، «آخرین ایستگاه» به کارگردانی «مایکل هافمن» حضور دارد که اقتباس از رمانی اثر «جی پارینی» است که به زندگی «لئو تولستوی» نویسنده شهیر روسی میپردازد.
هافمن همچنین در بخش بهترین فیلمنامه و کارگردانی نیز نامزد دریافت جایزه فیلمهای مستقل اسپیریت شده است.
در این بخش همچنین فیلم «گرانبها»، دیگر اثر اقتباسی به شمار میآید که بر اساس رمان «فشار» اثر «سفایر» نویسنده 60 ساله امریکایی نوشته شده و «لی دنیلز» کارگردانی آن را بر عهده دارد.
در بخش بهترین فیلم خارجی نیز یک اثر اقتباسی حضور دارد: فیلم «تحصیلات» که «لون شرفیگ» آن را کارگردانی کرده و فیلمنامه آن بر اساس کتاب خاطرات «لین باربر» به رشته تحریر درآمده است.