کتاب نیوز  شناسنامه

"خنکای ختم خاطره" برترین نمایش بخش بین‌الملل

نمایش «خنکای ختم خاطره» به کارگردانی نیما دهقان برترین نمایش مسابقه بین‌الملل بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شد.

به گزارش مهر، مراسم اختتامیه معرفی بهترین‌های بین‌الملل بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یکشنبه 11 بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و جایزه اصلی به نمایش «خنکای ختم خاطره» اعطاء شد.

در بخش برگزیدگان مسابقه بین‌الملل جشنواره،دربخش موسیقی فرشاد فزونی آهنگساز نمایش"خنکای ختم خاطره"تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ یک هزار و 500 دلار را از آن خود کرد. در بخش طراحی صحنه نیز منوچهر شجاع طراح صحنه نمایش "خنکای ختم خاطره" تندیس جشنواره،‌ دیپلم افتخار و مبلغ یک هزار و 500 دلار را دریافت کرد.

در بخش بازیگری زن مسابقه بین‌الملل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ دو هزار دلار به ستاره پسیانی برای بازی در نمایش "خانه" اهدا شد. در بخش بازیگری مرد مسابقه بین‌الملل نیز فابریزیو پوگلیزه برای بازی در نمایش "دکتر فرانکشتاینگ از ایتالیا تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ دو هزار دلار را دریافت کرد.

جایزه بهترین نمایشنامه تئاتر فجرشامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار ومبلغ دو هزار 500 دلار به حمیدرضا آذرنگ برای نمایش "خنکای ختم خاطره" اهدا شد. جایزه بهترین کارگردانی تئاتر فجر نیز شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ دو هزار و 500 دلار به نیما دهقان برای نمایش "خنکای ختم خاطره" رسید.

هیئت داوران بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره متشکل از داود رشیدی، داود میرباقری و سه داور خارجی جشنواره بیست و هشتم، جایزه ویژه خود را شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ سه هزار دلار به خاطر طراحی بدیع و تأثیرگذار به رضا ثروتی کارگردان نمایش "مکبث" اهدا کرد.

همچنین هیئت داوران مسابقه بین‌الملل جشنواره بیست و هشتم تئاتر فجر جایزه بزرگ جشنواره شامل تندیس، دیپلم افتخار و مبلغ چهار هزار دلار را به نمایش "خنکای ختم خاطره" به کارگردانی نیما دهقان اهدا کرد.

دربخش جایزه منتقدان جهانی تئاتر جشنواره بیست وهشتم تئاتر فجر، دربخش موسیقی دیپلم افتخار و هدیه نقدی به ابراهیم یساول ‌زاده توسی و میثم جوادی برای موسیقی نمایش"پری‌خوانی عشق وسنگ" اهدا شد. دربخش طراحی صحنه و لباس هم سحر افتخار زاده برای طراحی لباس نمایش "اتللو" به کارگردانی عاطفه تهرانی دیپلم افتخار و جایزه نقدی را دریافت کرد.

در بخش بازیگری زن جایزه منتقدان جهانی تئاتر، سیما تیرانداز برای بازی در نمایش "پری‌خوانی عشق و سنگ" و در بخش بازیگری مرد بهزاد فراهانی برای بازی در نمایش "خدا در آلتونا حرف می‌زند" دیپلم افتخار و جایزه نقدی دریافت کردند.

نمایشنامه "تور عروس" نوشته امیر امجد نیز دیپلم افتخار و جایزه نقدی منتقدان جهانی تئاتر را از آن خود کرد.

عاطفه تهرانی برای کارگردانی نمایش "اتللو"جایزه منتقدان جهانی تئاتر را دریافت کرد و هیئت داوران منتقدان جهانی تئاتر جایزه بهترین نمایش خود را به نمایش "مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش" به کارگردانی رضا حداد اهدا کرد.

در بخش جایزه مردمی جشنواره بیست و هشتم تئاتر فجر، نمایش "گل" به کارگردانی یاسر خاسب از ایران و نمایش "میز" از کشور لهستان جایزه مردمی جشنواره را از آن خود کردند.

همچنین به انتخاب کارشناسان دفتر هماهنگی تئاتر استان‌های اداره‌کل هنرهای نمایشی جایزه نمایش منتخب در بخش برگزیدگان تئاتر مناطق شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و دو هفته اجرای عمومی در تهران به نمایش "خانه کاغذی" به کارگردانی مهدی برومند‌نیا از کرمانشاه اهدا شد.

۱۳۸۸/۱۱/۱۲
 مطالب مرتبط 
مجسمه‌های کوچک در خانه‌هنرمندان
اشعار "ژاک پرور" با صدای شاملو
شجریان، ناظری، گلپا و ایرج در آلبوم "مثنوی خوانی"
"سرزمین خورشید" بعد از عید
اجرای نوروزی گروه حنانه در چین
برج آزادی میزبان "هزاره شاهنامه"
دوتار نوازی در ایران و آناتولی
"تنیده در خطوط موازی"منتشر شد
"نگهبان" 9جایزه‌ی سینمای چک را برد
"غول" در حضور مارکز "کارتاژ" را برد
"پرشس" برنده‌ی جوایز اسپیریت
"کتاب قانون"در میان پرفروش‌‌های88
نمایشگاه عکس نوعی‌نگاه در ساری
کنسرت نوروزی "آریان" در کوالالامپور
ای عاشقان محمدرضا لطفی!
تماشاخانه سنگلج میزبان عبید زاکانی
نقاشی‌های چندبعدی در نیاوران
دونوازی موسیقی در ایستگاه‌های مترو
نقاشی قهوه‌خانه‌ای در موزه هنرهای معاصر تهران
تقدیر از آمیتاب باچان و ژانگ ییمو در مراسم جوایز فیلم آسیا
"سینما رسانه" با پرونده‌ی جشنواره
برندگان "تندیس حافظ" دنیای تصویر
انتشار آلبوم عاشقی "میشو"
نمایشگاه سانسور خشونت در لندن
هنرمندانی که در سال88 درگذشتند
آثار عکاسان و فیلمسازان سینمای جوان نیشابور در نیاوران
"شجریان" عید در لندن است
قیصر 40سال بعد در خانه هنرمندان
چرا انجمن نمایش منحل شد؟!
عکس‌های قدیم شاه عبدالعظیم
کنسرت "نوای کهن" در تالار آسمان
100هزار یورو به بهترین عکاس سال
نمایشگاه "تورهای عکاسی خلاق"
"گنجه درد" برنده‌ی اسکار 2010
دوئت پیانو و آواز کلاسیک نابینایان
بانوان کردی ژیوار درتالار وحدت
قالیچه‌های‌تصویری در گالری گلستان
کنسرت"پریشاد"در فرهنگسرای نیاوران
برنامه‌های رادیو جوان در نوروز89
تمشک‌طلایی به بدترین‌های هالیوود
کنسرت همایون شجریان در قزوین
نمایش و نقد"کتاب قانون"در تالار اندیشه
اجراهای سالن اصلی تئاتر شهر پخش آنلاین می‌شوند
نمایشگاه لباس‌های سنتی زنان اقوام ایرانی در نگارخانه مهر
روایت عجیب "برتون" از آبراهام لینکلن
نامزد‌های جایزه‌ فیلم سال رومانی
آثار نقاشی‌خط در نگارخانه هنر ایران
"پرشس" برگزیده‌ی انجمن ملی پیشرفت رنگین‌پوستان
"تمشک طلایی" با طعم زهرمار
"آمیتاب باچان" جایزه‌‌اش را نگرفت

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
انقلاب اسلامی و هاشمی رفسنجانی
مجذوب امام بودم و برای سؤال کردن از کوچه یخچال قاضی تا حرم دنبال ایشان می‌رفتم. سؤال بهانه بود، دلم می‌خواست ایشان را ببینم. کم‌کم تبادل مسائل سرّی سیاسی در مبارزه بین ما ایجاد شد... سالنامه را قبل از انتشار با 5 تومان پیش‌فروش می‌کردیم و بعد از انتشار 7 تومان می‌فروختیم... اولین بار آیت‌الله خامنه‌ای را در درس خارج مرحوم محقق داماد دیدم.
۱۳۸۸/۱۲/۰۶
حرف‌هایی‌‌که‌‌ شنیده ‌‌نشد/ محمد نوری‌زاد
روزمرّگی بختکی نیست که از آسمان فرود آید... بلکه حاصل قرار گرفتن آدمهای کم بنیه، کم هوش، کم رمق، کم انگیزه، ترسو، و البته پرمدعا بر برخی از منصب‌های مدیریتی‌است... مگر نه اینکه استعدادهای بی‌فرهنگی موجود، فارغ از برنامه‌های جورواجور ما و در زیر لایه‌های زیرین جامعه، سر به کار سامان خود داشته‌اند، در حالی که ما مصرانه، اصرار بر ندیدن و بحساب نیاوردنش داشته‌ایم؟
۱۳۸۸/۱۱/۲۰
شاخص اقتدار فرهنگی / محمدرضا زائری
جنس قدرت فرهنگ، نرم است و از جنس اقناع و باورمند ساختن مخاطب و مجموعه‌ی هدف؛ مثلاً از طریق تأثیرگذاری گروه‌های مرجع، نه با اکراه و اجبار... دشمن در حال پیشروی است... اما در این میان یا مهمات نمی‌رسد یا کالک‌های عملیاتی گم می‌شود و یا نیروها به غلط جابه‌جا می‌شوند...
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

بایگانی
مجسمه‌های کوچک در خانه‌هنرمندان
اشعار "ژاک پرور" با صدای شاملو
شجریان، ناظری، گلپا و ایرج در آلبوم "مثنوی خوانی"
"سرزمین خورشید" بعد از عید
اجرای نوروزی گروه حنانه در چین
برج آزادی میزبان "هزاره شاهنامه"
دوتار نوازی در ایران و آناتولی
"تنیده در خطوط موازی"منتشر شد
"نگهبان" 9جایزه‌ی سینمای چک را برد
"غول" در حضور مارکز "کارتاژ" را برد
"پرشس" برنده‌ی جوایز اسپیریت
"کتاب قانون"در میان پرفروش‌‌های88
نمایشگاه عکس نوعی‌نگاه در ساری
کنسرت نوروزی "آریان" در کوالالامپور
ای عاشقان محمدرضا لطفی!
تماشاخانه سنگلج میزبان عبید زاکانی

بایگانی  
خواب تلخ
سمیه کاووسی
خنکای سپیده‌دم دیدار
سارا شخصی
بعد از ظهری، حضرت آدم
ایتالو کالوینو/ رضا قیصریه
نمدی پوش
احمد شاکری
هشت بهشت
محسن حدادی
هفت شهر عشق
روژه ایکور/ ابوالحسن نجفی
کپسول نذری
سید علی موسوی

بایگانی  
گل خورشید برآورده سر از خاور گل
احد ده‌بزرگی
عذاب دوست داشتن تلافی گناهمه
عبدالجبار کاکایی
به تمنا به در خانه‌ی شاه آمده‌ایم
ناصر مکارم شیرازی
با توام دیگر ز دردی بیم نیست
فروغ فرخزاد
سر‌ خمّ‌می سلامت شکند اگر سبویی
فصیح الزمان شیرازی

بایگانی  
اشکال از کروبی است
شهرام شکیبا
آمار کشک نیست
علیرضا ناظر فصیحی
وسیله دفاعی بیولوژیک
پیمان قاسم‌خانی
حرف‌هامان طلاست 30سال...
سعید بیابانکی

بایگانی  
نشستن با کتاب
برای غربت فتح
میان اشک و لبخند
10جلد برگزیده‌ی 2008

بایگانی  
و اینک آخر الزمان...
سمیه کاووسی
مبادا خون سیاوش بر زمین بریزد
مرجان فولادوند
بوی پیراهن یوسف
حسین شرفخانلو

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
پایگاه خبری حوزه‌ی هنری
سفارش بدهید: 33355577
"امید و دلواپسی"
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
جشنواره سرود و شعارهای امروز انقلاب اسلامی
تحریم تجاری اسرائیل
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام