تا کنون کتابخانه های یکهزار و چهار صد مدرسه در شهر تهران با کتابهای اهدایی نمایشگاه یاد یار مهربان تجهیز شده است.
به گزارش کتاب نیوز، نمایندگان این مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، طی سه روز نخست برگزاری این نمایشگاه هدایای خود را دریافت کرده اند.
در نخستین روز نمایشگاه 370 مدرسه، دومین روز 520 مدرسه در سومین روز از نمایشگاه 587 مدرسه کتاب های خود را از میان حدود 10 هزار عنوان کتاب موجود در نمایشگاه یاد یار مهربان انتخاب کرده و به کتابخانه های خود بردند.
نمایشگاه یاد یار مهربان قرار است به بیش از 6 هزار مدرسه شهر تهران کتاب اهدا کند و بنابر زمان بندی صورت گرفته، تا روز سه شنبه تمامی مدارس مناطق یک، 13، 16، 9، 7و 10 و نیمی از مدارس مناطق دو، 8، 17، 18،12 و 21 نمایندگان خود را برای انتخاب و دریافت کتاب ها به نمایشگاه فرستاده اند.
این نمایشگاه روز سی ام بهمن ماه آغاز به کار کرده و تا پایان روز هشتم اسفند ماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران به کار خود ادامه می دهد .