مارکو ماتراتزی مدافع تیم ملی فوتبال ایتالیا کتابی طنز درباره زین الدین زیدان کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال فرانسه نوشته و در آن عباراتی آورده است که به گفته او هریک از آنها می تواند جمله تحریک آمیز او خطاب به زیدان در بازی فینال جام جهانی 2006 آلمان باشد.
به گزارش جامجم آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس، در وقت اضافی بازی فینال جام جهانی 2006 آلمان میان تیم های ملی فوتبال ایتالیا و فرانسه پس از آنکه ماتراتزی جملهای را خطاب به زیدان گفت، زین الدین زیدان کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال فرانسه با ضربه سر به سینه مدافع ایتالیایی کوبید که همین حرکت کارت قرمز را برای زیدان به همراه داشت.
در پایان بازی ایتالیایی ها در ضربات پنالتی و در غیاب زیدان عنوان قهرمانی را از آن خود کردند.
تا مدتی پس از این اتفاق همه کنجکاو بودند تا بدانند ماتراتزی چه چیزی به زیدان گفت که او را در حساسترین دقایق بازی فینال تحریک به خشونت و گرفتن کارت قرمز کرد.
سرانجام مدافع تیم ملی ایتالیا فاش کرد که به خواهر زیدان توهین کرده است.
ماتراتزی در کتاب خود تحت عنوان «آنچه که واقعا به زیدان گفتم» 249 جمله مختلف آورده است که پیش از فاش شدن حقیقت ماجرا به این مدافع تیم ملی فوتبال ایتالیا نسبت داده شده بودند.
این کتاب هم اکنون توسط انتشارات موندادوری در حال چاپ است و به قیمت 10 یورو به بازار عرضه خواهد شد.
بعدالتحریر:
به این میگویند، تسلط بر فن بازار، آن هم بازار کتاب.