کتاب نیوز  شناسنامه

گارسیا مارکز هشتاد ساله شد

آکادمی کشورهای اسپانیولی زبان به مناسبت 80 سالگی گابریل گارسیا مارکز، نویسنده معروف کلمبیایی و برنده جایزه نوبل، پانصد هزار نسخه از رمان "صد سال تنهایی" را منتشر کرد.

به گزارش جام جم آن لاین به نقل از پایگاه اینترنتی الشرق الاوسط، آکادمی کشورهای اسپانیولی زبان همچنین به مناسبت چهلمین سال انتشار این رمان و بیست و پنجمین سال دریافت جایزه نوبل ادبی به وسیله مارکز، کتاب "صد سال تنهایی" را منتشر کرده است. این اولین باری است که رمان 756 صفحه ای مارکز در نیم میلیون نسخه چاپ می شود. تاکنون "صد سال تنهایی" مارکز سه میلیون نسخه منتشر شده و به بیش از سی زبان ترجمه شده است.

رمان مارکز در چاپ جدید خود مقدمه هایی به قلم کارلوس فوئنتس، ماریو بارگاس یوسا، ویکتور گارسیا دی لاکونجا و گلاوید گیین را همراه خود دارد.در این کتاب همچنین چهار تحلیل درباره ادبیات گارسیا مارکز و توضیح فرهنگ اعلام رمان آمده است.

"صد سال تنهایی" نوشته گابریل گارسیا مارکز چند بار به زبان عربی ترجمه شده است که از جمله این مترجمان می توان به صالح علمانی، سلیمان العطار و سامی الجندی اشاره کرد.
آکادمی کشورهای اسپانیولی زبان به مناسبت 80 سالگی گابریل گارسیا مارکز، نویسنده معروف کلمبیایی و برنده جایزه نوبل، پانصد هزار نسخه از رمان "صد سال تنهایی" را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی الشرق الاوسط، گابریل گارسیا مارکز امروز (سه شنبه) هفتم مارس هشتاد ساله شد.

آکادمی کشورهای اسپانیولی زبان همچنین به مناسبت چهلمین سال انتشار این رمان و بیست و پنجمین سال دریافت جایزه نوبل ادبی به وسیله مارکز، کتاب "صد سال تنهایی" را منتشر کرده است.
این اولین باری است که رمان 756 صفحه ای مارکز در نیم میلیون نسخه چاپ می شود. تاکنون "صد سال تنهایی" مارکز سه میلیون نسخه منتشر شده و به بیش از سی زبان ترجمه شده است.

رمان مارکز در چاپ جدید خود مقدمه هایی به قلم کارلوس فوئنتس، ماریو بارگاس یوسا، ویکتور گارسیا دی لاکونجا و گلاوید گیین را همراه خود دارد.

در این کتاب همچنین چهار تحلیل درباره ادبیات گارسیا مارکز و توضیح فرهنگ اعلام رمان آمده است.
"صد سال تنهایی" نوشته گابریل گارسیا مارکز چند بار به زبان عربی ترجمه شده است که از جمله این مترجمان می توان به صالح علمانی، سلیمان العطار و سامی الجندی اشاره کرد.

گابریل گارسیا مارکز امروز (سه شنبه) هفتم مارس هشتاد ساله شد.

۱۳۸۵/۱۲/۱۵
 مطالب مرتبط 
تجدید چاپ آثار مارکز پس از 18سال
اتوبیوگرافی مارکز به چاپ ششم رسید
مارکز گرفتار اُپرا وینفری می‌شود
حمایت هنری دولت چاوز از گابریل مارکز
تصاویر 40 سال گارسیا مارکز در ایران
سفر گارسیا مارکز و بی‌تجربگی ما
مارکز جایزه خبرنگاری می‌دهد
آخرین رمان مارکز را در سینما ببینید

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ
 آثار 
گزارش یک قتل از پیش اعلام شده
در دهکده‌ای دورافتاده در کلمبیا، برادران ویکاریو قصد دارند، برای حیثیت خود، سانتیاگو نصر، پسر یکی از تاجران ثروتمند عرب را، که به گفته آنها از خواهرشان هتک حرمت کرده است، بکشند.
صد سال تنهایی
این شاهکار، که با نبوغ غریبی رمانهای بزرگ ادبیات امریکای لاتین را از آغاز تاکنون با طنز تقلید می­کند، با شعر و قدرت ابداعی بی­نظیر همه مسائل این قاره غنی و آشفته را باهم ترکیب می­کند. صحنه رمان یک دهکده استوایی و خیالی کلمبیا است با عنوان ماکوندو .
پاییز پدرسالار
‌نویسنده ژنرال پیری است که «بین 107 و 232 سال» دارد و از جنسیت سرکش او پنج‌هزار بچه نامشروع به دنیا آمده است.

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام