مجموعهای از غزل امروز شامل غزل هایی از امام(ره)، علامه محمد حسین طباطبایی و شاعرانی دیگر به انتخاب اکبر بهادروند، با عنوان «تبسم یک قافله آه» توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است. "انتظار" ، "لب دوست" و "طبیب عشق" سه غزل امام (ره) هستند که در این مجموعه به چاپ رسیده اند. "انتظار" همان غزلی است که با این بیت مشهور به پایان می رسد : سال ها می گذرد حادثه ها می آید/ انتظار فرج از نیمه خرداد کشم. این مجموعه شامل گزیدهای از غزلهای نزدیک به 90 تن از غزل سرایان معاصر است.

در این مجموعه از هر شاعر، یک یا حداکثر دو غزل انتخاب شده. انتشار غزلهای زیبایی از امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی، در کنار اشعاری از غزل سرایان جوان امروز، در یک مجموعه، تجربه تازهای است که بهادروند انجام داده است.
یکی از دو غزل علامه طباطبایی نیز، غزل معروف "کیش مهر" و دیگری، "مهر خوبان" است: مهر خوبان دل و دین از همه بیپروا برد/ رخ شطرنج نبرد آن چه رخ زیبا برد/ تو مپندار که مجنون سر خود مجنون گشت/ از سمک(ماهی) تا به سهایش کشش لیلا برد.
"تبسم یک قافله آه" را انتشارات سوره مهر در شمارگان 1800 نسخه و با قیمت 3500 تومان منتشر کرده است.