رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش آخرین تغییرات کتب درسی را اعلام کرد و گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، آموزشهای دینی اهل سنت و اقلیت های مذهبی پایه های چهارم و پنجم دبستان در کتابی مجزا تالیف شده اند.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان ساخت: کتب تاریخ و جغرافی سال اول، عربی، حرفه و فن، تعلیمات اجتماعی وجغرافی سال دوم وسوم راهنمایی، مهر امسال تغییرات کلی خواهند داشت.
وی گفت: کتاب های مبانی علم رایانه سال سوم ریاضی-فیزیک و تعلیمات دینی (دین و زندگی)، اقلیتهای دینی سال دوم دبیرستان جدید التالیف هستند و زیست شناسی وآزمایشگاه (1) سال دوم متوسطه علوم تجربی، جامعه شناسی (1) سال دوم و ادبیات فارسی(3) سال سوم علوم انسانی تغییر کلی دارند.
"نوید ادهم" از تالیف 13 عنوان کتاب جدید در رشته های بخش خدمات و کشاورزی و 12 عنوان کتاب در بخش صنعت فنی و حرفه ای نیز خبر داد و گفت: امسال 57 عنوان کتاب درسی تغییر کلی داشته اند.
وی فعالیتهای آموزش وپرورش را دیربازده دانست و گفت : نباید برای رسیدن به تحولات بنیادین به دنبال زمان های کوتاه باشیم. رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، تولید سند ملی مبتنی بر فلسفه آموزش و پرورش، چرایی و چگونگی تعلیم و تربیت را از مهم ترین فعالیتهای این سازمان اعلام کرد.
نوید ادهم با اشاره به این که آموزش وپرورش فعلی با سند چشم انداز ملی فاصله دارد و نمی تواند شهروندی هماهنگ با نیازهای 20 سال آینده را به جامعه تحویل دهد، گفت: تا پایان امسال شاهد به اتمام رسیدن پروژه سنگین سند ملی آموزش وپرورش خواهیم بود.
وی به تدوین برنامه درسی ملی به عنوان نقشه ای کامل و جامع برای یادگیری اشاره کرد و افزود: کار مطالعاتی این برنامه 2سال در دستور کار بوده و بنابر ماده واحده شورای عالی آموزش و پرورش اجرایی شدن آن نیز به حدود 2 سال زمان نیاز دارد.
وی یاد آورشد: بیش از 150 میلیون جلد کتاب درسی برای مهر امسال چاپ و در اختیار استان ها قرار گرفته است.