کتاب نیوز  شناسنامه

ایران در ایفلا چه کرد؟!

نمایندگان اعزامی به کنفرانس جهانی کتابداری (ایفلا) در دوربان آفریقای جنوبی دیروز به ایران بازگشتند.

نمایندگان ایران در کنفرانس جهانی کتابداری که دو هفته گذشته در شهر دوربان آفریقای جنوبی برگزار شد حاضر به ارائه توضیحی درباره شیوه حضور ایران در این اجلاس نشدند.

"فریبرز خسروی" معاون پژوهشی کتابخانه ملی و "حمیدرضا سلیم گندمی" مدیرکل اطلاع‌رسانی همگانی این کتابخانه تنها نمایندگان ایران در دوربان آفریقای جنوبی بودند که عصر چهارشنبه دو هفته پیش راهی این کشور شده بودند و صبح دیروز (سه روز پس از پایان اجلاس) به کشور بازگشتند.

سلیم گندمی انجام مصاحبه در این زمینه را به گفتگوی فریبرز خسروی رئیس هیات اعزامی ایران با رسانه ها منوط کرد و پیگیری ها برای تماس با خسروی نیز به جایی نرسید. قرار بود خسروی به نمایندگی از ایران در اجلاس روسای کتابخانه های ملی کشورهای عضو که در حاشیه کنفرانس کتابداران ایفلا برگزار شد، شرکت و سلیم گندمی نیز مقاله ای را در حوزه کتابداری ارائه کند؛ با این وجود تاکنون خبری از کیفیت حضور ایران در ایفلا منتشر نشده است و پیگیری های خبرنگار ما نیز در این باره به نتیجه ای نرسید.

 به گزارش مهر، شرکت ایران در اجلاس جهانی کتابداری تنها با دو نفر و بدون حضور هیچ یک از کتابداران کشورمان، در حالی صورت گرفت که بسیاری از کشورهای عضو ایفلا با کتابداران ارشد خود در دوربان حاضر شدند.

به گفته بسیاری از کارشناسان موفق‌ترین حضور ایران در اجلاس جهانی ایفلا به سال 1995 در ترکیه (استانبول) برمی‌گردد که تعداد 35 نفر از کتاب‌داران ایرانی در این اجلاس حضوری فعال داشتند.

فدراسیون بین المللی انجمن‌ها و موسسات کتابخانه‌ای ایفلا IFLA وابسته به یونسکو، یک انجمن غیردولتی است که با هدف ایجاد شرایط مناسب برای پیشبرد تفاهم مشترک میان کشورها، گفتگو و اجرای برنامه‌های مشترک تحقیقاتی در زمینه کتاب‌داری و علوم وابسته به اطلاع‌رسانی تشکیل شده است. این اتحادیه بین المللی از سال 1927 تاکنون کنگره سالانه‌ای را با شرکت موسسات، انجمن‌ها و کشورهای عضو برگزار کرده است.

هفتاد و سومین کنفرانس و شورای عمومی ایفلا با موضوع "کتابخانه‌ها در دنیای آینده، ارتقا، توسعه و مشارکت" با شرکت کتاب‌داران فعال در کتابخانه‌های ویژه کودکان، کتابخانه‌های مدارس، کتابخانه‌های عمومی و متخصصان کتاب‌داری با تجربه برای کودکان معلول از 28 مرداد (19 آگوست) در دوربان آفریقای جنوبی آغاز شد و 23 همین ماه به پایان رسید.

۱۳۸۶/۰۶/۰۶
 مطالب مرتبط 
عضویت رایگان در کتابخانه‌های همدان
ایران میزبان اجلاس بین‌المللی کتابداران
عضویت کارمندان در کتابخانه‌ها الزامی شد!
3 میلیارد تومان کتاب مذهبی در مساجد
کتابخانه‌های عمومی اسلامشهر تعطیل می‌شود؟
نابهنجاری در کتابخانه‌های خراسان جنوبی
فراخوان پنجمین یاد یار مهربان
اجلاس جهانی ایفلا؛ مسئولان به جای کتابداران!
پس از 6ماه هنوز اعتبارات کتابخانه‌ها را نگرفته‌ایم
هیچ کتابی برای کتابخانه‌های عمومی کشور خریداری نشد

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
انقلاب اسلامی و هاشمی رفسنجانی
مجذوب امام بودم و برای سؤال کردن از کوچه یخچال قاضی تا حرم دنبال ایشان می‌رفتم. سؤال بهانه بود، دلم می‌خواست ایشان را ببینم. کم‌کم تبادل مسائل سرّی سیاسی در مبارزه بین ما ایجاد شد... سالنامه را قبل از انتشار با 5 تومان پیش‌فروش می‌کردیم و بعد از انتشار 7 تومان می‌فروختیم... اولین بار آیت‌الله خامنه‌ای را در درس خارج مرحوم محقق داماد دیدم.
۱۳۸۸/۱۲/۰۶
حرف‌هایی‌‌که‌‌ شنیده ‌‌نشد/ محمد نوری‌زاد
روزمرّگی بختکی نیست که از آسمان فرود آید... بلکه حاصل قرار گرفتن آدمهای کم بنیه، کم هوش، کم رمق، کم انگیزه، ترسو، و البته پرمدعا بر برخی از منصب‌های مدیریتی‌است... مگر نه اینکه استعدادهای بی‌فرهنگی موجود، فارغ از برنامه‌های جورواجور ما و در زیر لایه‌های زیرین جامعه، سر به کار سامان خود داشته‌اند، در حالی که ما مصرانه، اصرار بر ندیدن و بحساب نیاوردنش داشته‌ایم؟
۱۳۸۸/۱۱/۲۰
3واقعه در 3زمان مختلف / مریم ادیبی
یحیا و بهاء آموخته‌اند که برای بودن باید رفت، پس سفری را شروع می‌کنند که انتهای آن درک بخشی از حقیقت است... یحیا در سفر درونی و بیرونی خود مسیری سخت را طی می‌کند، در بیابان راه را گم می‌کند، سراب می‌بیند... در نهایت به کمک کنیزکی به نام «مستوره» مسیر را پیدا می‌کند...
۱۳۸۸/۱۱/۱۹

بایگانی
نمایشگاه سانسور خشونت در لندن
هنرمندانی که در سال88 درگذشتند
برندگان "تندیس حافظ" دنیای تصویر
آثار عکاسان و فیلمسازان سینمای جوان نیشابور در نیاوران
"شجریان" عید در لندن است
قیصر 40سال بعد در خانه هنرمندان
چرا انجمن نمایش منحل شد؟!
عکس‌های قدیم شاه عبدالعظیم
کنسرت "نوای کهن" در تالار آسمان
100هزار یورو به بهترین عکاس سال
نمایشگاه "تورهای عکاسی خلاق"
"گنجه درد" برنده‌ی اسکار 2010
دوئت پیانو و آواز کلاسیک نابینایان
بانوان کردی ژیوار درتالار وحدت
قالیچه‌های‌تصویری در گالری گلستان
کنسرت"پریشاد"در فرهنگسرای نیاوران

بایگانی  
خواب تلخ
سمیه کاووسی
خنکای سپیده‌دم دیدار
سارا شخصی
بعد از ظهری، حضرت آدم
ایتالو کالوینو/ رضا قیصریه
نمدی پوش
احمد شاکری
هشت بهشت
محسن حدادی
هفت شهر عشق
روژه ایکور/ ابوالحسن نجفی
کپسول نذری
سید علی موسوی

بایگانی  
گل خورشید برآورده سر از خاور گل
احد ده‌بزرگی
عذاب دوست داشتن تلافی گناهمه
عبدالجبار کاکایی
به تمنا به در خانه‌ی شاه آمده‌ایم
ناصر مکارم شیرازی
با توام دیگر ز دردی بیم نیست
فروغ فرخزاد
سر‌ خمّ‌می سلامت شکند اگر سبویی
فصیح الزمان شیرازی

بایگانی  
اشکال از کروبی است
شهرام شکیبا
آمار کشک نیست
علیرضا ناظر فصیحی
وسیله دفاعی بیولوژیک
پیمان قاسم‌خانی
حرف‌هامان طلاست 30سال...
سعید بیابانکی

بایگانی  
نشستن با کتاب
برای غربت فتح
میان اشک و لبخند
10جلد برگزیده‌ی 2008

بایگانی  
و اینک آخر الزمان...
سمیه کاووسی
مبادا خون سیاوش بر زمین بریزد
مرجان فولادوند
بوی پیراهن یوسف
حسین شرفخانلو

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
پایگاه خبری حوزه‌ی هنری
سفارش بدهید: 33355577
"امید و دلواپسی"
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
جشنواره سرود و شعارهای امروز انقلاب اسلامی
تحریم تجاری اسرائیل
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام