کتاب نیوز  شناسنامه

ایران در ایفلا چه کرد؟!

نمایندگان اعزامی به کنفرانس جهانی کتابداری (ایفلا) در دوربان آفریقای جنوبی دیروز به ایران بازگشتند.

نمایندگان ایران در کنفرانس جهانی کتابداری که دو هفته گذشته در شهر دوربان آفریقای جنوبی برگزار شد حاضر به ارائه توضیحی درباره شیوه حضور ایران در این اجلاس نشدند.

"فریبرز خسروی" معاون پژوهشی کتابخانه ملی و "حمیدرضا سلیم گندمی" مدیرکل اطلاع‌رسانی همگانی این کتابخانه تنها نمایندگان ایران در دوربان آفریقای جنوبی بودند که عصر چهارشنبه دو هفته پیش راهی این کشور شده بودند و صبح دیروز (سه روز پس از پایان اجلاس) به کشور بازگشتند.

سلیم گندمی انجام مصاحبه در این زمینه را به گفتگوی فریبرز خسروی رئیس هیات اعزامی ایران با رسانه ها منوط کرد و پیگیری ها برای تماس با خسروی نیز به جایی نرسید. قرار بود خسروی به نمایندگی از ایران در اجلاس روسای کتابخانه های ملی کشورهای عضو که در حاشیه کنفرانس کتابداران ایفلا برگزار شد، شرکت و سلیم گندمی نیز مقاله ای را در حوزه کتابداری ارائه کند؛ با این وجود تاکنون خبری از کیفیت حضور ایران در ایفلا منتشر نشده است و پیگیری های خبرنگار ما نیز در این باره به نتیجه ای نرسید.

 به گزارش مهر، شرکت ایران در اجلاس جهانی کتابداری تنها با دو نفر و بدون حضور هیچ یک از کتابداران کشورمان، در حالی صورت گرفت که بسیاری از کشورهای عضو ایفلا با کتابداران ارشد خود در دوربان حاضر شدند.

به گفته بسیاری از کارشناسان موفق‌ترین حضور ایران در اجلاس جهانی ایفلا به سال 1995 در ترکیه (استانبول) برمی‌گردد که تعداد 35 نفر از کتاب‌داران ایرانی در این اجلاس حضوری فعال داشتند.

فدراسیون بین المللی انجمن‌ها و موسسات کتابخانه‌ای ایفلا IFLA وابسته به یونسکو، یک انجمن غیردولتی است که با هدف ایجاد شرایط مناسب برای پیشبرد تفاهم مشترک میان کشورها، گفتگو و اجرای برنامه‌های مشترک تحقیقاتی در زمینه کتاب‌داری و علوم وابسته به اطلاع‌رسانی تشکیل شده است. این اتحادیه بین المللی از سال 1927 تاکنون کنگره سالانه‌ای را با شرکت موسسات، انجمن‌ها و کشورهای عضو برگزار کرده است.

هفتاد و سومین کنفرانس و شورای عمومی ایفلا با موضوع "کتابخانه‌ها در دنیای آینده، ارتقا، توسعه و مشارکت" با شرکت کتاب‌داران فعال در کتابخانه‌های ویژه کودکان، کتابخانه‌های مدارس، کتابخانه‌های عمومی و متخصصان کتاب‌داری با تجربه برای کودکان معلول از 28 مرداد (19 آگوست) در دوربان آفریقای جنوبی آغاز شد و 23 همین ماه به پایان رسید.

۱۳۸۶/۰۶/۰۶
 مطالب مرتبط 
عضویت رایگان در کتابخانه‌های همدان
ایران میزبان اجلاس بین‌المللی کتابداران
عضویت کارمندان در کتابخانه‌ها الزامی شد!
3 میلیارد تومان کتاب مذهبی در مساجد
کتابخانه‌های عمومی اسلامشهر تعطیل می‌شود؟
نابهنجاری در کتابخانه‌های خراسان جنوبی
فراخوان پنجمین یاد یار مهربان
اجلاس جهانی ایفلا؛ مسئولان به جای کتابداران!
پس از 6ماه هنوز اعتبارات کتابخانه‌ها را نگرفته‌ایم
هیچ کتابی برای کتابخانه‌های عمومی کشور خریداری نشد

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام