پروفسور "گودرز احمدی" به عنوان رئیس مدرسه مهندسی دانشگاه کلارکسون آمریکا برگزیده شد.
سخنگوی دانشگاه کلارکسون گفت: «از این پس پروفسور "گودرز احمدی" از اساتید برجسته دانشگاهی و مورد حمایت نهادهای مهمی نظیر ناسا و وزات انرژی آمریکا به عنوان رئیس مدرسه Coulter دانشگاه کلارکسون مشغول به کار خواهد شد.
وی در مراسم اعلام این خبر گفت: «مایه مباهات است که اعلام کنیم پروفسور "گودرز احمدی" وظیفه خطیر دیگری همچون ریاست بدنه مهندسی دانشگاه کلارکسون را عهده دار خواهد بود.»
وی ادامه داد: «پروفسور احمدی مناسب ترین فرد برای تصدی ریاست این مدرسه مهم است و مطمئنا به عنوان رهبری برجسته الگوی دانشجویان و سایر اعضای هیات علمی دانشگاه خواهد بود.»
بر اساس گزارش ویژه دانشگاه کلارکسون در نیویورک، این پروفسور ایرانی به عنوان رئیس مدرسه مهندسی Coulter، تیم اداری و اجرایی این مدرسه را رهبری خواهد کرد که در میان اعضای آن چهره های برجسته علمی و تحقیقاتی علوم مکانیک، رایانه، مهندسی و شیمی و اعضای هیات علمی دانشگاه به چشم میخورند.
به گزارش مهر، پروفسور احمدی از زمان پیوستن به دانشگاه کلارکسون در سال 1982 در پستهای مهم و خطیری حضور داشته است.
وی در سال 2001 به عنوان نخستین پروفسور برجسته کلارکسون برگزیده شده و همچنین به پاس خدمات علمی و تحقیقاتی شایستهاش در آوریل 2004 جایزه ویژه یک میلیون دلاری دریافت کرد.
پروفسور احمدی که عمده تحقیقاتش در عرصه علوم محیط زیستی و کشاورزی است از حمایت آژانس حفاظت محیط زیستی آمریکا، وزارت انرژی، بنیاد ملی علوم، ناسا و شرکتهای سرشناسی نظیر IBM و زیراکس درخصوص تحقیقاتش برخوردار است.
پروفسور احمدی مدرک لیسانس خود را از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه پوردو و مدرک دکتری را نیز در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه پوردو دریافت کرده است.
وی پیش از این نیز ریاست دانشکده مهندسی شیراز را بر عهده داشته است.