کتاب نیوز  شناسنامه

معرفی برگزیدگان کتاب سال کودک و نوجوان "دفتر تبلیغات"

برگزیدگان یازدهمین دوره کتاب سال کودک و نوجوان نشریات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در 4 بخش تالیف، ترجمه شعر و تصویرگری معرفی شد. 
  
در بخش تالیف؛ آتوسا صالحی، سوسن طاقدیس، نرگس آبیار، منوچهر احترامی، مهدی میرکیایی و محمدرضا شمس برگزیده شدند. همچنین فریبا کلهر جایزه بخش تالیف آئینی را از آن خود کرد.
پروین علیپور، نسرین وکیلی، شقایق قندهاری، رضی هیرمندی، نسرین وکیلی و بهمن رستم‌آبادی نفرات برتر بخش ترجمه شدند.

در بخش شعر نیز مهدی ماهوتی، غلامرضا بکتاش، لیلا خیامی، احمد خدا دوست، مهدی مرادی و در زمینه تحقیق شعر حسین فرخ مهر به‌عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

همچنین ندیم احتسابیان، عطیه سهرابی، رضا مکتبی، مهکامه شعبانی، مرجان وفائیان و علیرضا گلدوزیان نیز جوایز بخش تصویرگری را به خود اختصاص دادند.

در این مراسم که عصر دوشنبه 26 آذر در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی برگزار شد، از فعالیت‌های قیصر امین‌پور، حسین حداد و حسین ابراهیمی «الوند» سه تن از افرادی که در زمینه کودک و نوجوان فعالیت‌های ارزنده‌ای داشتند و امسال به دیار باقی شتافتند، تقدیر شد.

محمود پور وهاب، دبیر یازدهمین دوره کتاب سال کودک و نوجوان در این مراسم خاطرنشان کرد: در بخش تالیف و ترجمه در گروه‌های سنی خردسال، کودک و نوجوان، در مجموع 316 کتاب مورد بررسی قرار گرفت که در پایان 12 عنوان کتاب برگزیده شد.در بخش آیینی هم در مجموع 80 عنوان کتاب مورد نقد و بررسی قرار گرفت که از این میان یک عنوان کتاب مورد تقدیر قرار گرفت.

پوروهاب با اشاره به اینکه تعداد آثار بررسی شده در بخش شعر 63 عنوان است، بیان کرد: در بخش شعر از شاعران 7 اثر تجلیل شد که از میان این شاعران پنج تن شهرستانی بودند.همچنین 7 کتاب نیز در بخش تصویرگری مورد تقدیر قرار گرفت.

۱۳۸۶/۰۹/۲۷
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
فروش اینترنتی کتاب دانشجویی
سفارش بدهید: 33355577
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
رادیو پنج روز
تحریم تجاری اسرائیل
یاری سالمندان برای زندگی کردن
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام