رضا امیرخانی، رماننویس ایرانی، سرانجام نگارش تازهترین کتابش را به پایان برد. رمانی که در یک سال گذشته خبرگزاریهای مختلف بارها خبر پایان آن را اعلام کردند. اما هر بار نویسنده در مصاحبهای این اخبار را تکذیب کرد.
این کتاب که درونمایهای پیرامون هویت انسان ایرانی در پایتخت دنیای امروز (نیویورک) دارد، برگرفته از تجربه یک سال سیر و سفر نویسنده با یک خودرو در سراسر ایالات متحده امریکا و آشنایی او با شرایط اجتماعی این کشور و طیفهای مختلف مهاجران ایرانی است.
نگارش این کتاب با حجمی بیش از 500 صفحه و 8 فصل، 6 سال و 6 ماه به طول انجامیده و شخصیت اصلی آن به گونهای ادامه شخصیت ارمیا در نخستین رمان نویسنده است.
امیرخانی در طول این مدت به جمعآوری اطلاعات مختلف در این خصوص پرداخته و کتاب «نشت نشا» که یک مقاله علمی در خصوص فرارمغزهاست، از نتایج این اطلاعات پیش از این منتشر شده است.
در نامگذاری "بیوتن" و در متن کتاب، بازیهای زبانی مختلفی صورت گرفته که به اصطلاحاتی نظیر «قطع الوتین»، «بیوتا من زجاج»، «بیوتن» به عنوان یک دارو و «وتن» به معنی شاهرگ زدن ناظر است.
به گزارش جامجم، رمان "من او" اثر قبلی رضا امیرخانی تا به امروز فروشی 160 میلیون تومانی داشته است.