"لوریس چکناواریان" گفت: «در حال حاضر به دلیل آماده کردن کتاب مجموعه آثار 50 سال فعالیت هنریام کار دیگری نمیکنم.»
چکناواریان آهنگساز در گفتوگو با فارس گفت: «در حال حاضر مشغول آماده کردن کتابم با عنوان "آثار لوریس چکناواریان" هستم به همین دلیل فعلا نه سمفونی خواهم نوشت و نه کنسرتی را برگزار خواهم کرد چرا که بسیار گرفتار این کار هستم.»
وی در خصوص این کتاب افزود: «این مجموعه شامل نتهای تمام آثارم است که در طول 50 سال فعالیت هنریام ساختهام و توسط ناشران مختلف دنیا چاپ شدهاند.»
این رهبر ارکستر ادامه داد: «من در یک مدت زمانی تمامی این آثار را از نقاط مختلف دنیا جمعآوری کردهام و در حال حاضر نیز آنها را برای قرار دادن در یک مجموعه با کامپیوتر تنظیم میکنم.»
خالق سمفونی رسول عشق و امید بیان داشت: «این مجموعه شامل 14 جلد کتاب خواهد بود که در 8000 صفحه با آثاری چون باله،اپرا،ارکستر مجلسی،ارکستر سمفونیک و ... به چاپ میرسد. البته از آنجایی که این کتاب بواسطه گسترده بودن هزینه بسیاری را برای چاپ میخواهد بعد از آماده شدن با پیدا کردن اسپانسر آن را منتشر خواهم کرد.»