وزیر فرهنگ و ارتباطات کانادا اعلام کرد که امسال یک میلیون دلار به بودجه صنعت نشر کبک افزوده خواهد شد.
"کریستین سنت پیر" وزیر فرهنگ و ارتباطات کانادا در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب کبک گفت: «با توجه به درخواست و نیاز اتحادیه نویسندگان کبک و همچنین تقاضای انجمن ملی ناشران کتاب، دولت امسال تصمیم گرفت مبلغ یک میلیون دلار به بودجه کتاب این ایالت اضافه کند.»
وی که در کنفرانس مطبوعاتی نمایشگاه صحبت می کرد، ادامه داد: از این مبلغ حدود 300 هزار دلار به برنامه های تبلیغاتی کتاب اختصاص یافته است تا ادبیات کبک را در همه جا ترویج و گسترش دهند. بخشی از مبلغ به سردبیران و ویراستاران اختصاص یافته تا مشارکت بیشتری در تولید کتاب داشته باشند. مبلغ 150 هزار دلار هم برای حمایت از کتابفروشی ها و 250 هزار دلار برای کتابخانه ها در نظر گرفته شده است. همچنین مبلغ 280 هزار دلار صرف موسسه های صنعتی مرتبط خواهد شد.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این کنفرانس رئیس اتحادیه نویسندگان کبک و رئیس انجمن ملی ناشران با وزیر فرهنگ کانادا دیدار و گفتگو کردند و برنامه های خود را برای ترویج ادبیات کبک ارائه دادند.