کتاب نیوز  شناسنامه

اسطوره‌سازی با ارباب حلقه‌ها ادامه دارد

فیلمساز سرشناس مکزیکی برای کارگردانی پروژه "هابیت‌" و دنباله فیلم که داستان‌ آن پیش از سه‌گانه معروف "ارباب حلقه‌ها" روی می‌دهد، قرارداد نهایی را امضا کرد.

ورایتی اعلام کرد خبر انتخاب گی‌یرمو دل تورو به عنوان کارگردان دو فیلم "هابیت" در حالی روز پنجشنبه به طور رسمی از سوی پیتر جکسن و فران والش تهیه‌کنندگان این پروژه اعلام شد که از چند هفته پیش نام این فیلمساز نامزد اسکار برای ساخت فیلمی سینمایی بر مبنای رمان "هابیت" جان رجینالد تالکین بر سر زبان‌ها بود.

کارگردان 44 ساله برای چهار سال آینده در نیوزیلند خواهد بود تا با همکاری جکسن خالق سه‌گانه "ارباب حلقه‌ها" و با نظارت نیولاین سینما و مترو گلدوین مه‌یر پروژه عظیم "هابیت" را به سرانجام برساند. او دو فیلم "هابیت" را پشت سر هم می‌سازد و داستان حدود 60 سال بین "هابیت" و "یاران حلقه" اولین قسمت سه‌گانه "ارباب حلقه‌ها" را دربر می‌گیرد.

"دل تورو" این روزها مراحل پس از تولید "هلبوی 2" را انجام می‌دهد که قرار است ژوئیه امسال نمایش داده شود. "هزارتوی پن" فیلم قبلی او سال 2007 سه جایزه اسکار برد و در سه رشته دیگر هم نامزد بود. ضمن اینکه رکورد پرفروش‌ترین فیلم اسپانیایی زبان در بازار آمریکای شمالی را در اختیار دارد.

"کرونوس" (1993)، "میمیک" (1997)، "بلید 2" (2002) و "هلبوی" (2004) از دیگر ساخته‌های دل تورو است. او به گواه فیلم‌های قبلی خود در زمینه ساخت فیلم‌های فانتزی یک متخصص است. قرارداد رسمی دل تورو حدودا چهار ماه پس از پایان درگیری حقوقی میان نیولاین و جکسن به خاطر سود حاصل از فروش مجموعه "ارباب حلقه‌ها" به امضاء رسیده است.

به گزارش مهر، پیش از دل تورو از سام ریمی خالق سه‌گانه "اسپایدرمن" به عنوان کارگردان این دو پروژه نام برده می‌شد. این دو استودیو هنوز تاریخ آغاز فیلمبرداری را اعلام نکرده‌اند و فیلمنامه نیز نوشته نشده است. گو اینکه انتظار می‌رود تیم فیلمنامه‌نویسان "ارباب حلقه‌ها" شامل جکسن، والش و فیلیپا بوینز با همکاری "دل تورو" روی فیلمنامه کار کنند.

با توجه به قرارداد چهار ساله دل تورو پیش‌بینی می‌شود فیلمبرداری سال آینده آغاز شود و دو فیلم "هابیت" اواخر سال‌های 2011 و 2012 به نمایش درآیند. این بار نیز نیوزیلند محل وقوع داستان "میان زمین" خواهد بود. داستان رمان فانتزی "هابیت" در دنیایی روی می‌دهد که پر از جادوگرها، کوتوله‌ها، "الف"‌ها و آدم‌های کوچک به نام هابیت‌هاست.

بیلبو باگینز شخصیت اصلی داستان یکی از این هابیت‌هاست که حلقه قدرت را از گالم می‌گیرد. مجموعه فیلم‌های "ارباب حلقه‌ها" در فاصله سال‌های 2001 تا 2003 نمایش داده شد و فروش جهانی آن در مجموع سه میلیارد دلار بود.

۱۳۸۷/۰۲/۰۶
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

باید از زیر صفر شروع کرد
عمده این است که ما ذهن این جوان‏ها و حتى پیرها و روشنفکرنماها را آماده کنیم که ما خودمان "آدم" هستیم و اینطور نیست که در همه چیز دستمان را پیش دیگران دراز کنیم و حتى اخلاق و زبانمان را نیز از آنها یاد بگیریم...مدت‏ها باید زحمت بکشیم و باور کنیم که خودمان داراى یک فرهنگ بزرگ انسانى با ارزش‏هاى اسلامى هستیم..
۱۳۸۷/۰۳/۱۵
هندسه‌ی هنر اسلامی/ محمد مددپور
حتى در نقوش مینیاتور نیز به نحوى تفکر و فرادهش دینى جلوه‌گر مى‌شود. به ویژه آنجایى که این نقوش از تابعیت فضاى طبیعى اقلیدسى متافیزیک یونانى و یا فضاى مکانیکى دکارتى تخطى مى‌کنند، و یا نقوش اسلیمى، خطایى و کلاً نقوش هندسى فضایى را محاکات مى‌کنند که نه فضاى طبیعى یونانى است و نه فضاى بصرى جدید.
۱۳۸۶/۱۲/۰۶
فتوژورنالیسم / یونس ‌شکرخواه
مگر مى‌شود کسى فتوژورنالیست باشد؛ ولى کتاب روانشناسى و جامعه‌شناسى نخواند. باورش سخت است که بدون مطالعه‌ در این حوزه‌ها، از عکس چیزى بیرون بیاید. باید مثل یک دانشجوى رشته‌ی سیاست، هنر و غیره اطلاعات کسب کنید.
۱۳۸۶/۱۰/۲۲
مظلوم‌ترین پیامبر
در مقایسه‌ی میان کارنامه‌ی ادبی و هنری مسلمانان در معرفی پیامبر(ص) با تلاش پیروان ادیان دیگر به خصوص مسیحیت در معرفی پیامبرشان، می‌توان نتیجه گرفت که ما مسلمانان در این زمینه دچار تنبلی و کم‌کاری و سهل‌انگاری وحشتناکی بوده‌ایم.
۱۳۸۵/۱۱/۱۹
محمود زیر تیغ نیست!
با روایت فعلی داستان و صرف نظر از اتفاقاتی که ممکن است در ادامه آن حادث و یا کشف شود، نتیجه‌ی قضایی و یا حکم محتمل دو صورت بیش‌تر نخواهد داشت. که در هر دو با توجه به تحلیل حقوقی قضیه، محکومیت محمود به قصاص منتفی است.
۱۳۸۵/۱۱/۱۸
والنتاینی برای "نوشتن با دوربین"
دلم می‌خواهد این مطلب به دست آقای گلستان برسد، دوست دارم بداند در ایران طلبه‌ای هست که کتاب ـ گفتگوی ـ وی را در این روزگار عسرت نشر و کتابت دوست دارد و بارها خوانده است
۱۳۸۵/۰۹/۰۲

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
بیش از 6 ساعت دیدار رهبر انقلاب با شاعران. 84 تا 86
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام