هیات داوران جایزه داستان کوتاه بوکر آفریقایی پنج نویسنده را به عنوان نامزدهای نهایی خود معرفی کرد.
از میان 90 اثری که از 17 کشور آفریقا به این جشنواره راه یافتند نویسندگانی از کشورهای آفریقای جنوبی، غنا، نیجریه و مالی به عنوان نامزدهای نهایی این جایزه معتبر داستانی در آفریقا اعلام شدند.
بنا بر این گزارش، مراسم اهدای این جایزه روز 7 جولای در کتابخانه بودلین دانشگاه آکسفورد انگلستان برگزار خواهد شد. این نویسندگان از چهارم تا ششم جولای طی مراسم «نشست ادبی کتابخانه مرکزی سوت بانک» داستانهایشان را برای عموم خواهند خواند.
نامزدهای معرفی شده در این رقابت عبارتند از:
«مالام سایل» اثر "محمد نصیحو علی" نویسنده غنایی
«افتخار» اثر نویسنده مالایی "استنلی اونجزانی کنانی"
«سم» نوشته "هنریتا رز اینز" نویسنده اهل آفریقای جنوبی
«روز مصاحبه عمل جراحی» اثر "گیل شیرهوت"
«قبرستان زندگی» اثر نویسنده غنایی "امرزور ماکیم اوزوتو"
به گزارش فارس به نقل از سایت خبری بوک سلر، اعضای کمیته داوران نهمین دوره جشنواره بوکر آفریقا که به سرپرستی رئیس مرکز آفرینشهای هنری مرکز «سوت بانگ»، جود کلی فعالیت میکردند متشکل بودند از شاعر و استاد ادبیات انگلیسی جامائیکایی "مارک مک موریس"، رمان نویس لیبیایی "هشام متر"، روزنامهنگار اریترهای گاردین "حنا پول"، و رمان نویس و شاعر اهل آفریقای جنوبی "جونتی در ایور". شایان ذکر است ارزش مادی این جایزه 10 هزار پوند است.