کتاب نیوز  شناسنامه

اعضای هیئت علمی جایزه‌ی "جلال"

دبیر علمی نخستین جایزه ادبی "جلال آل‌احمد" از مشخص شدن اعضای هیئت علمی این جایزه خبر داد، ولی از ذکر نام آنها تا ابلاغ حکم خودداری کرد.
  
منوچهر اکبری دبیر علمی نخستین جایزه ادبی جلال آل‌احمد در گفت‌وگو با فارس گفت:«9 نفر از اعضای هیئت علمی جایزه جلال طی حکمی از سوی دفتر وزیر ارشاد مشخص شدند، ولی هنوز حکم آنها به ما ابلاغ نشده است. وی افزود: حتی اعضای هیئت علمی جلسه‌ای هم با افراد اجرایی جایزه گذاشته‌اند و به احتمال قوی احکام این اعضا صادر شده است، ولی هنوز اسامی را به ما ندادند.»

دبیر جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران درباره زمان اعلام اسامی اعضای هیئت علمی بیان داشت: به محض اینکه حکم این افراد به ما ابلاغ شود، جلسه‌ای با آنها برگزار می‌کنیم و نام آنها را به اطلاع عموم می‌رسانیم. طبق اساس‌نامه جایزه جلال آل‌احمد دبیر علمی آن، همان دبیر جایزه کتاب سال است و از این‌رو منوچهر اکبری علاوه بر این دو سمت، عهده‌دار سمت دبیر علمی جایزه کتاب فصل نیز هست.

سال گذشته و در روز دوم آذر هم‌زمان با تولد جلال آل‌احمد قرار بود نخستین جایزه ادبی جلال برگزار شود که به دلیل مشخص نشدن اعضای هیئت علمی و به طریق اولی به دلیل مشخص نشدن گروه‌های داوری برگزار نشد. طبق اساس‌نامه، تعیین کمیته‌های 5 گانه داوری، تعیین گروه‌های داوری و اعضای گروه‌های داوری از وظایف اعضای هیئت علمی است.

پیش‌تر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در آستانه سالگرد تأسیس این شورا گفته بود که با کمک وزارت ارشاد اسلامی آیین‌نامه‌های مربوط به برگزاری جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» در حال تنظیم است و این جایزه قطعا سال آینده برگزار خواهد شد. اکبری نیز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس تصریح کرد: 80 درصد کتب این جایزه را آماده کرده‌ایم و هم اکنون درحال تکمیل مابقی کتاب‌ها هستیم و طبق آیین‌نامه جایزه جلال امسال هم‌زمان با روز تولد این نویسنده برگزار می‌شود.

وی که دبیر جایزه پروین هم هست، درباره این جایزه نیز عنوان کرد: جایزه پروین اسفند ماه برگزار می‌شود و هنوز فرصت داریم و مثل جایزه جلال تعجیل نیست؛ می‌توانیم جایزه پروین را 4 ماه دیگر هم شروع کنیم. این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کارهای کتاب فصل زمستان درحال اتمام است و می‌خواهیم کارهای کتاب فصل بهار را شروع کنیم.

۱۳۸۷/۰۳/۰۴
 مطالب مرتبط 
فراخوان اولین دوره‌ی جایزه ادبی جلال آل احمد
هیئت علمی جایزه‌ی جلال معرفی شدند

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ
 این لیست 
این لیست مشروطیت
سال‌های سال است که در میانه‌ی این ماه گرم، اندیشمندان ایرانی درباره‌ی "کلمه‌ی حقی که مراد باطل یافت" به اقتراح می‌نشینند. در این بین عده‌ای هنوز هم برای برنج بریتانیایی سفره پهن می‌کنند و معدودی، روضه‌خوان بر دار شدن شرع مقدس می‌شوند، اما...
۱۳۸۷/۰۵/۱۷
این‌لیست حضرت روح‌الله
جامه‌ی زهد و ریا کَندم و بر تن کردم / خرقه‌ی پیـر خراباتى و هشیار شدم؛ واعظ شهر که از پند خود آزارم داد / از دم رند مـى‏آلوده مددکار شدم؛ بگذارید که از بتکده یادى بکنم / من که با دستِ بت میکده، بیدار شدم...
۱۳۸۷/۰۳/۱۴
این‌لیست‌‌نمایشگاه21
در راه خدا می‌توان خیلی کارها کرد، هدیه دادن کتاب به دوستی قدیمی یا تنظیم پایان‌نامه و مقاله‌ای که مدت‌هاست موعدش سرآمده یا تهیه‌ی لیستی برای خرید. و اینچنین بود که ما هم برای خدا! بیست و یک عنوان از میان بهترین‌های امسال پیشنهاد کرده‌ایم.
۱۳۸۷/۰۲/۱۴
این‌لیست امام‌در‌حصار
این لیست یکی از سخت‌ترین و تأثرانگیزترین فهرست‌های کتابشناسی‌ ماست. سختی و تأثری که بی‌تردید نشان از کم‌کاری شیعیان درباره‌ی امام یازدهمشان است. در حین آماده‌سازی این لیست، آنچه بیشتر نمود داشت، نبود کتاب‌شناسی تخصصی و البته کتاب‌های چشم‌گیر به زبان فارسی بود.
۱۳۸۷/۰۱/۲۷
این‌لیست"ماه"‌ترین‌ماه
اگر از میان دوازده پسر رشید یعقوب نبی یکی یوسف شد، در بین ماه‌های دوازده‌گانه خدای کریم هم یکی به پایه‌ی رمضان‌الکریم رسیده است. ماهی که یوسف ماه‌های قمری خداست. راستی! یوسف را به چه می‌شناسید؟ جمال، کرامت یا عزیزی و پادشاهی!
۱۳۸۶/۰۶/۲۷
این لیست "عین.صاد"
روزهای ملتهب روشنفکری دهه‌ی چهل و پنجاه، شاهد نام رمزآلود یک منتقد ادبی قهّار بود که با چهره‌ا‌ی ناشناس، در نقش انسانی دین‌مدار، چاه چپ‌گرایی را از راه دین‌باوری تمیز می‌داد.
۱۳۸۶/۰۴/۲۰
این لیست چمران
او در عین حال که یک دانشمند مطرح در رشته‌ی فیزیک پلاسمای دانشگاه‌های آمریکا بود، یک چریک تمام عیار لبنانی هم بود، یک دولتمرد انقلابی برای کشورش هم شد و تا روز آخر یک همسر عاشق‌پیشه هم ماند.
۱۳۸۶/۰۴/۰۲
این لیست سیدالشهدا علیه صلوات‌المصلین
این قافله، قافله‌ی عشق است و این راه، راه تاریخ است و هر بامداد این بانگ از آسمان می‌رسد که: الرحیل، الرحیل. و بدان که سینه‌ی تو نیز آسمانی لایتناهی است با قلبی که در آن، چشمه‌ی خورشید می‌جوشد و گوش کن که چه خوش ترنمی دارد در تپیدن: حسین، حسین، حسین...
۱۳۸۵/۱۱/۰۳
این لیست "امام رئوف"
یازدهمین روز از یازدهمین ماه قمری، سالروز تولد "خورشید" است. خورشید همه‌ی خورشیدها، حضرت شمس الشموس ابوالحسن علی بن موسی الرضا المرتضی علیه آلاف التحیة و الثناء.
۱۳۸۵/۰۹/۱۱
"این‌لیست"حضرت‌حجت‌عج
چند روز بعد و درست در شب استقرار ماه، در تخت جبروتی آسمان زمین ما، موعد میلاد مردی خواهد رسید که از همه کس به این دو نفر شبیه‌تر است. "او" پیر جوان منتظری است، که هزار و صد و هفده سال از تولدش می‌گذرد
۱۳۸۵/۰۶/۱۴
این لیست امیرالمومنین‌ علیه صلوات‌المصلین
...در این که همه این اشعار از حضرت امیر؛ انشاد شده باشد اختلافاتی هست؛ ولی بسیاری از اشعار این کتاب بدون شک از ایشان است. قابل توجه کسانی که برای ساختن شعر و تواشیح، له‌له می‌زنند.
۱۳۸۵/۰۵/۱۶
"این لیست" گوهرشاد
غیوران ارض طوس در دفاع از تمامیت عفاف، در مسجدی گرد آمدند که نام یکی از عفیف‌ترین زنان ایرانی را برخود دارد. این لیست منتخب برترین آثار مرتبط با واقعه گوهرشاد است:
۱۳۸۵/۰۴/۲۱
"این لیست" حضرت زهرا سلام الله علیها
این چند کتاب را لیست کردیم تا اگر کسی خواست، قصه نامکرر آن بانو را و غصه ابدی آن حق مغصوب را بخواند راحت‌تر بیابد. بر ذیل هر کتاب هم چند خطی به توضیح نوشتیم تا شاید به انتخابتان کمکی کرده باشیم
۱۳۸۵/۰۴/۰۴
این لیست؛ بر روی وب منتشر شد
اگر قرص آبی رو بخوری، همه‌چیز تموم می‌شه، در رختخوابت بیدار می‌شی و هرچیزی را که بخواهی، باور می‌کنی. اگه قرص قرمز رو بخوری، این‌جا در سرزمین عجایب می‌مونی و من به‌ات نشون می‌دم که این لونه‌ی خرگوش چقدر عمیقه!
۱۳۸۵/۰۳/۲۴

بایگانی
عمره دانشجویی با "تولدی نو" در اینترنت
جایزه‌ی "ایمپک دوبلین" به سیبری رفت
احتمال گاف در نوبل می‌رود؟!
"تاپو" جایزه‌ی ادبی طهران را برد
"گنکور" نامزد کرد!
جمشید خانیان از" طبقه‌ هفتم غربی" وارد کتاب فصل شد
حمله‌ی آمریکایی‌ها به برنده‌ی نوبل امسال
جشنواره‌ی دانشجویی شعر و ادب انقلاب
"دلایل زندگی" جایزه‌ی "رئا" را برد
نبرد برای آزادسازی جایزه‌ی قدس!
هنوز فرصت برای "طنازی" هست!
گمانه زنی‌های نوبلی آغاز شد
انجیرهای سرخ مزار ادبیات صلح
تعظیم بریتانیایی‌ها در برابر محمود درویش


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام