کتاب نیوز  شناسنامه

درخواست ناشران و کتابفروشان از حداد عادل

اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران از غلامعلی حداد عادل، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس خواسته است تا طرح قانونی کردن فعالیت ناشران، موزعان و کتابفروشان در اماکن مسکونی را پیگیری کند. 

اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران سال 85 طی نامه‌ای از کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم خواسته بود فعالیت ناشران، موزعان و کتابفروشان در اماکن مسکونی امری قانونی شمرده شود.

با این حال دوره مجلس هفتم تمام شد و پیگیری‌های این اتحادیه از طریق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه نیافت. هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران این بار نامه‌ای به غلامعلی حداد عادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نوشته و درخواست پیگیری این موضوع را کرده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، هیئت مدیره این اتحادیه نوشته است «تخصیص کاربری فرهنگی برای ناشران، موزعان و کتابفروشان راهی طبیعی، بدون رانت و پایدار برای تشویق و جذب سرمایه به این بخش و موجب کاهش هزینه‌های تأسیس این واحدهای صنفی است.»

هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران همچنین نوشته است «اظهارنظر کارشناسان سابق کمیسیون فرهنگی نیز با خواسته اتحادیه تطبیق دارد.» هیئت مدیره این اتحادیه همچنین به حداد عادل نوشته است «با توجه به اشرافی که حضرتعالی به مسائل مرتبط با حوزه نشر و کتاب دارید خواهشمند است دستور فرمائید بررسی و پی‌گیری طرح پیشنهادی اتحادیه و نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس مجدداً در دستور کار آن کمیسیون محترم قرار گیرد.»

به گزارش فارس، نگارش این نامه در حالی صورت می‌گیرد که خسرو دانشجو، سخنگوی شورای شهر تهران دوم اردیبهشت امسال از تصویب فعالیت مؤسسات نشر، کتابفروشی‌ها و شرکت‌های پخش کتاب در کاربری‌های مسکونی در جلسه شورای شهر خبر داده بود. احمد مسجد جامعی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران پیشتر به خبرنگار فارس، گفته بود با توجه به تقاضای تشکل‌های فعال در بخش نشر و کتاب، کتابفروشی‌ها به مراکز فرهنگی تبدیل می‌شوند.

به گزارش فارس، تأسیس کتابفروشی با توجه به نرخ بالای سرقفلی در شهرهای بزرگ و نرخ سود اندک حاصل از فروش کتاب برای بخش خصوصی فاقد جذابیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری است.
بنگاه‌های املاک در منطقه انقلاب، سرقفلی مغازه‌های روبروی دانشگاه را بین 17 تا 20 میلیون تومان برای هر متر عنوان می‌کنند. با این حساب مغازه‌ای با متراژ 30 متری حدود 600 میلیون تومان سرمایه احتیاج دارد.

۱۳۸۷/۰۶/۰۲
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
انقلاب اسلامی و هاشمی رفسنجانی
مجذوب امام بودم و برای سؤال کردن از کوچه یخچال قاضی تا حرم دنبال ایشان می‌رفتم. سؤال بهانه بود، دلم می‌خواست ایشان را ببینم. کم‌کم تبادل مسائل سرّی سیاسی در مبارزه بین ما ایجاد شد... سالنامه را قبل از انتشار با 5 تومان پیش‌فروش می‌کردیم و بعد از انتشار 7 تومان می‌فروختیم... اولین بار آیت‌الله خامنه‌ای را در درس خارج مرحوم محقق داماد دیدم.
۱۳۸۸/۱۲/۰۶
حرف‌هایی‌‌که‌‌ شنیده ‌‌نشد/ محمد نوری‌زاد
روزمرّگی بختکی نیست که از آسمان فرود آید... بلکه حاصل قرار گرفتن آدمهای کم بنیه، کم هوش، کم رمق، کم انگیزه، ترسو، و البته پرمدعا بر برخی از منصب‌های مدیریتی‌است... مگر نه اینکه استعدادهای بی‌فرهنگی موجود، فارغ از برنامه‌های جورواجور ما و در زیر لایه‌های زیرین جامعه، سر به کار سامان خود داشته‌اند، در حالی که ما مصرانه، اصرار بر ندیدن و بحساب نیاوردنش داشته‌ایم؟
۱۳۸۸/۱۱/۲۰
شاخص اقتدار فرهنگی / محمدرضا زائری
جنس قدرت فرهنگ، نرم است و از جنس اقناع و باورمند ساختن مخاطب و مجموعه‌ی هدف؛ مثلاً از طریق تأثیرگذاری گروه‌های مرجع، نه با اکراه و اجبار... دشمن در حال پیشروی است... اما در این میان یا مهمات نمی‌رسد یا کالک‌های عملیاتی گم می‌شود و یا نیروها به غلط جابه‌جا می‌شوند...
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

بایگانی
"فیلم‌نگار" 90 با فیلمنامه‌ی کامل سه‌گانه‌ی بورن
مجله‌ی نمایش در ایستگاه 125
شماره نوروزی "فرهنگ و سینما"
مسابقات بین‌المللی عکس نوروزی در سایت جهانی نوروز
دومین مسابقه عکاسی از 7سین
آمار بلیط تئاترشهر درسال88: 136هزار
انتشار شماره‌ی46 فصلنامه ماهور
گفتگوی 24 با حاتمی‌کیا
"تسویه حساب" در 23 سینما
شماره‌ی دوم کاغذ باتله منتشرشد
پوپک و مش‌ ماشاالله: 11 فروردین
"هیچ" با 19 سینما اکران شد
بازیگر "ماموریت: غیرممکن" درگذشت
"بی من مرو" در شرح پریشانی
آلبوم مجازی عکس سال ایران 88
مجسمه‌های کوچک در خانه‌هنرمندان

بایگانی  
خواب تلخ
سمیه کاووسی
خنکای سپیده‌دم دیدار
سارا شخصی
بعد از ظهری، حضرت آدم
ایتالو کالوینو/ رضا قیصریه
نمدی پوش
احمد شاکری
هشت بهشت
محسن حدادی
هفت شهر عشق
روژه ایکور/ ابوالحسن نجفی
کپسول نذری
سید علی موسوی

بایگانی  
گل خورشید برآورده سر از خاور گل
احد ده‌بزرگی
عذاب دوست داشتن تلافی گناهمه
عبدالجبار کاکایی
به تمنا به در خانه‌ی شاه آمده‌ایم
ناصر مکارم شیرازی
با توام دیگر ز دردی بیم نیست
فروغ فرخزاد
سر‌ خمّ‌می سلامت شکند اگر سبویی
فصیح الزمان شیرازی

بایگانی  
اشکال از کروبی است
شهرام شکیبا
آمار کشک نیست
علیرضا ناظر فصیحی
وسیله دفاعی بیولوژیک
پیمان قاسم‌خانی
حرف‌هامان طلاست 30سال...
سعید بیابانکی

بایگانی  
نشستن با کتاب
برای غربت فتح
میان اشک و لبخند
10جلد برگزیده‌ی 2008

بایگانی  
و اینک آخر الزمان...
سمیه کاووسی
مبادا خون سیاوش بر زمین بریزد
مرجان فولادوند
بوی پیراهن یوسف
حسین شرفخانلو

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
مجرمان را پیدا کنند... به وابستگى‏هاى سازمانى آنها هم هیچ نگاه نکنند و باید مجازات شوند...رهبر انقلاب4.6.1388
پایگاه خبری حوزه‌ی هنری
سفارش بدهید: 33355577
"امید و دلواپسی"
اینجا متعلق به شماست
پیوندها
تحریم تجاری اسرائیل
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام