کتاب نیوز  شناسنامه

ترجمه‌ی عربی "پاره‌های پولاد" در لبنان


کتاب "القصة الکاملة للاستشهادیین فی لبنان" نوشته "حمید داودآبادی" با ترجمه عربی "موسی قصیر"، از سوی انتشارات "الدار الاسلامیة" بیروت، در لبنان منتشر شد.

به گزارش کتاب‌نیوز به نقل از ساجد، این کتاب که ترجمه عربی کتاب "پاره‌های پولاد" است، به علل و چگونگی حمله ارتش رژیم صهیونیستی در سال 1361 (1982 میلادی) به لبنان که تا اشغال بیروت پایتخت این کشور پیش رفت، و شکل‌گیری اولین جرقه‌های مقاومت اسلامی در برابر اشغالگران پرداخته است.

"حمید داودآبادی" نویسنده و محقق این کتاب، طی سال‌ها تحقیقات میدانی در عرصه لبنان، به علل و بهانه‌های مهم رژیم صهیونیستی برای اشغالگری پرداخته است؛ که از آن جمله آن می‌توان به طرح اشغال لبنان پس از فتح خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس در خرداد ماه سال 1361 اشاره کرد.



به استناد این کتاب، با آزادسازی بسیاری از مناطق اشغال شده ایران از چنگ ارتش بعث عراق و احساس خطر آمریکا و صهیونیست‌ها، سازمان اطلاعات و جاسوسی رژیم صهیونیستی – موساد – و سازمان امنیت حزب بعث عراق، در یک توطئه‌ی برنامه‌ریزی شده به انحراف جنگ ایران و عراق پرداختند.

بر اساس اسناد ارائه شده در این کتاب، گروه تروریستی "ابونضال" که مستقیما زیر نظر سازمان امنیت صدام و در راستای مصالح و منافع رژیم صهیونیستی فعالیت‌های تروریستی انجام می‌داد، در اقدامی تروریستی "شلومو آرگوف" سفیر رژیم صهیونیستی در لندن را ترور کرد و این امر بهانه‌ای برای حمله‌ی رژیم صهیونیستی به لبنان شد. در پی این توطئه، صدام طی یک اقدام تبلیغاتی اعلام کرد که می‌خواهد نیروهایش را برای مقابله با رژیم صهیونیستی از خاک ایران عقب بکشد، که این اقدام به هیچ وجه انجام نشد.

داودآبادی در این کتاب به چگونگی طراحی اولین عملیات شهادت‌طلبانه علیه سفارت عراق در بیروت در سال 1358 (1979 میلادی) تا آخرین عملیات شهادت‌طلبانه در سال 1379 (2000 میلادی) در جنوب لبنان پرداخته است.
چگونگی انتخاب فرد شهادت‌طلب، مجوزهای شرعی، برخورد احزاب و گروه‌های مختلف، نحوه عملیات و جزئیات آن، از جمله موارد مطرح شده در کتاب است.

جزئیات عملیات شهادت‌طلبانه علیه نیروهای مداخله‌گر "تفنگداران دریایی مارینز" آمریکا که منجر به کشته شده 241 کماندوی ارتش آمریکا شد، و همچنین مقر چتربازان فرانسوی که ده‌ها تن از آنان به هلاکت رسیدند، از بخش‌های مهم این کتاب است.

"القصة الکاملة للاستشهادیین فی لبنان" با ترجمه "موسی قصیر" در 480 صفحه در قطع وزیری و تصاویر و نقشه‌های مرتبط با هر عملیات، طی روزهای اخیر از چاپ خارج شده است.

شایان ذکر است که این نسخه‌های آماده‌ی توزیع این کتاب دو سال پیش از این، و در جریان جنگ 33 روزه بین حزب الله و رژیم صهیونیستی، و بمباران مناطق مسکونی بیروت از جمله چاپخانه و انتشارات "الدارالاسلامیة"، نابود شده بود؛ که با تجدید حیات ناشر، مجددا منتشر شده است.
"پاره‌های پولاد" پیش از این از سوی "موسسه شهید آوینی" در تهران به چاپ رسیده بود.

۱۳۸۷/۰۸/۰۲
 مطالب مرتبط 
نبرد با فاشیسم در بازار کتاب فارسی
بانو صفاتی زنی "از تبار خورشید"
"مسابقه غارتگری" به چاپ ششم رسید
بن لادن دست به قلم شد
نقشه‌ی اسرائیل اشتباهی به مدارس کویت رفت!
رضاخان قهرمان انقلاب مشروطه شد!
82دقیقه فیلم شهید اندرزگو در یک نرم‌افزار
سوالات روشنفکرانه "آل احمدی" است
بزرگداشتی برای علامه‌ی تاریخ اسلام
"بانک ایده" درباره‌ی شهدا و ایثارگران
مجموعه اسناد قاجاری در یک کتاب
هشت نسخه خطی نفیس نجات یافت
شریعتمداریسم به روایت علی دوانی
تاریخ تحلیلی "نقاشی انقلاب" ترسیم شد
"حزب‌الله لبنان" پرفروش‌ترین موضوع نمایشگاه منامه
دکتر مهدی محقق در بیمارستان بستری شد
جریانهای فکری مشروطیت کتاب شد
"احمدی‌نژاد و کلید بمب‌ایرانی" در اسراییل
اصلاح‌طلبان تجدیدنظرطلب و پدرخوانده‌ها رونمایی شد
جشن شصت سالگی کامران فانی
عرضه مجموعه مصور تاریخ اسلام برای کودکان
حدیث بیداری به زبان ایتالیایی
توقیف حدود 50میلیون نسخه کتاب و نشریه در چین
پاسخ سردبیر سوره به خاموشی
نخستین نمایشگاه کتاب لبنان گشایش یافت
نجیب مایل هروی برنده جایزه بنیاد دکتر افشار
لغت‌نامه آکسفورد "اسرائیلی" شد
"ژنرال و ژاندارم" منتشرشد
هزاران علی‌بابا در ایران
"ایران هسته‌ای" در اسپانیا
چاپ کتاب‌های ضد ایرانی با مجوز دولت مصر
انجیل 1200 ساله بر روی پوست ماهی
صدها کتاب درباره تاریخ و تمدن عراق
فرهنگنامه مؤلفان اسلامی منتشر خواهد شد

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

بایگانی  
شیعه در اسرائیل / معتز احمد
رسانه‌های گروهی این پدیده را خطرناک‌ترین تهدید علیه اسرائیل توصیف نمودند. شماری از گروه های "شیعی مذهب" در اسرائیل فعال هستند که به شکلی طبیعی در حال رشدند و با نهادها و گروه‌هایی ارتباط برقرار کرده‌اند که از نظر رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک‌اند.
باید از زیر صفر شروع کرد
عمده این است که ما ذهن این جوان‏ها و حتى پیرها و روشنفکرنماها را آماده کنیم که ما خودمان "آدم" هستیم و اینطور نیست که در همه چیز دستمان را پیش دیگران دراز کنیم و حتى اخلاق و زبانمان را نیز از آنها یاد بگیریم...مدت‏ها باید زحمت بکشیم و باور کنیم که خودمان داراى یک فرهنگ بزرگ انسانى با ارزش‏هاى اسلامى هستیم..
حکمت‌مظلوم‌صدرایی/ حسن فتحی
تاریخ نگاران، فقط روزشمار زندگی شاهان را نوشته‌اند و حتی به تعداد بیماری یبوست آنها نیز اشاره کرده‌اند، اما درباره‌ی زندگی دانشمندان و اهالی علم و فن بیش از چند سطر و یا نهایتا چند صفحه ننوشته‌اند؛ زیرا تاریخ‌نگاران بیش از هرجا در کانون‌های قدرت متمرکز بوده‌اند و درباره‌ی قدرت‌مداران نوشته‌اند؛ نه درباره‌ی حقیقت‌مداران.
ناصرالدین ‌شاه در کربلا / تحریفات مدرن
اگر فرض بگیریم که هرکدام از دشمنان حضرت در جنگ تن به تن با ایشان، دو زخم بر ایشان زده باشند، یعنی 42هزار نفر، و اگر هر ضربه یک ثانیه! طول کشیده باشد، یعنی 42هزار ثانیه یا حدود یازده ساعت و نیم!) به سر می‌برند... چون کشته شوم کسی را ندارم که خبر شهادت مرا به اهل حرم برساند؛ ای اسب [نعوذبالله] خبر شهادت مرا به خواهرم زینب و دخترم سکینه برسان...
بیت‌الغزل انسانیت / استاد جوادی آملی
حسین بن علی (ع) نه تنها از هر بندی آزاد و از هر رسم جاهلی و رسوب وَهمی رهاست، بلکه الگوی حریّت از جهل علمی و آزادگی از جهالت عملی است و چون آزادی کالایی گرانبهاست، هر چیزی نمی‌تواند هزینه‌ی آن گردد. تنها سَر است که در این مسیر باید قدم شود تا با پا نهادن بر آن بتوان لایق حریّت شد.
کتاب تقلبی چاپ می‌کردیم / محمود حکیمی
خبر آوردند که حاکم قم را که به حکم رشاء از حکومت ساقط کرده بودم، به فرمان شما و به خاطر عمه‌جان حضرتعالی به حکومت باز گرداندند. فرمودم که او را دست بسته به تهران بیاورند تا به حضرتعالی گفته باشم، حکومت را به توصیه عمه و خاله نمی‌توان اداره کرد.
ادبیات یعنی مقاومت / محمد مددپور
در عالم اسلام اگر دقت کنید می‌بینید که عشق مجازی، عشق حقیقی، معنی ندارد. مثلا‌ً عشق علی(ع) به فاطمه(س)، عشق مجازی بوده، چی بوده؟ یعنی ما چطور می‌توانیم تقسیم بکنیم؟ عشق علی(ع) به فاطمه(س)، عین عشق او نسبت به خدایش بوده، منتها در یک سلسله طولی قرار می‌گیرد.
"امام" خلیفه‌ی خداست نه وکیل مردم / عبدالله جوادی آملی
اینچنین نیست که اگر کسی منتظر نبود، حیات معقول دارد و زنده است. انسان در عصر غیبت یا منتظر است، یا گرفتار جاهلیّت. ما در عصر غیبت شِقّ سوّم و قسم سوّم نداریم. یا مردم منتظران راستین ظهور ولی‌عصر (أرواحنا فداه)اند، یا اگر منتظر نشدند، در جاهلیّت به سر می‌برند.
ما بی‌عرضه‌ایم!
fax News، NBC ،CBS و AP و... خیلی راحت و آزادانه در ایران در حال تهیه‌ی گزارش و مصاحبه برای تشویش افکار عمومی جهان هستند؛ ولی ما همچنان بایکوت هستیم. این ماجرای دردآور همچنان، مسکوت مانده و مشمول مرور زمان شده و با یک تعارفاتی برگزار و از آن عبور می‌شود.
مظلوم‌ترین پیامبر
در مقایسه‌ی میان کارنامه‌ی ادبی و هنری مسلمانان در معرفی پیامبر(ص) با تلاش پیروان ادیان دیگر به خصوص مسیحیت در معرفی پیامبرشان، می‌توان نتیجه گرفت که ما مسلمانان در این زمینه دچار تنبلی و کم‌کاری و سهل‌انگاری وحشتناکی بوده‌ایم.
حسینیان: ما تنبلیم!
مصدق آخرین نفری بود که به آیت‌الله کاشانی و یارانش اضافه شد. اگر شما مذاکرات کمیسیون نفت را که در سال 1329 ثبت شده؛ و نطق‌های مصدق را نگاه کنید می‌بینید که مصدق تا اواخر جزء مخالفین ملی شدن است! استدلال حقوقی هم می‌کرد که: «قرارداد دو جانبه است، نباید یک طرفه نقض شود»
صهیونیسم مسیحی
مسیحیان انجیل‌گرا گاهی اوقات متهم می‌شوند که به‌اندازه‌ی کافی نسبت به سیاست علاقمند نیستند. شاید این اتهام در بسیاری موارد صدق کند اما مطالعه‌ی چالش‌برانگیز استفان سایزر درباره‌ی صهیونیسمِ مسیحی نشان‌می‌دهد که دست‌ِ کم در زمینه‌ی سیاست‌های خاورمیانه‌ی معاصر، آنها قطعاً اینگونه نیستند.
اقبال ایرانیان
18 آبان ماه سال‌روز درگذشت علامه اقبال لاهوری است.آن شَرار درخشنده‌اى که در تاریکیهاى روزهاى سیاه اختناق یادش، شعرش، نصیحتش و درسش نومیدى را از دل مى‌زدود و آینده‌ى روشن را در برابر چشمهاى ما ترسیم مى‌کرد...
آیا تمام گزارشات ساواک مستند است؟/ احمد احمد
می گفتند در فلان شب یا فلان روز در فلان دیسکو، کافه تریا، کاباره و... بوده است آیا امروز می توان برگه های بازجویی را براساس این اعترافات منتشر کرد و سبب هتک این آدم شد؟

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
صلی‌الله علیک یا اباعبدالله/ ویژه
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام